Klaar voor vertrek!

11 december 2008

Het is nu donderdag 11 december: de dag dat we naar Bangkok vliegen. Gister hebben Emiel en ik nog onze buluitreiking in Groningen gehad. Het was een geweldige dag samen met onze families! De uitreiking zelf duurde per persoon maar een kwartiertje, maar onze begeleidster Liane Voerman heeft een heel enthousiast, leuk en persoonlijk praatje gehouden. Daarna hebben we met z'n allen koffie gedronken (met taart) bij Mr. Mofongo. Het was echt een mooie afsluiting van een mooie tijd in Groningen!

En nu is het de dag dat onze rondreis begint. Het is natuurlijk best spannend, maar vooral heel erg leuk! Het is één groot avontuur! En ik kijk erg uit naar alle dingen die we gaan zien en beleven! Vandaag vliegen we omstreeks 20.00 uur vanaf Münster (Duitsland) naar München. Daar stappen we over voor een tien uur durende vlucht naar Bangkok. Vrijdagochtend 8.00 uur Nederlandse tijd landen we in Thailand. Daar is het dan 6 uur later, dus 14.00 uur 's middags. We zullen een paar dagen in Bangkok blijven om de stad te bekijken. Zondagavond hebben we met Marja en Pascal afgesproken (die dan ook net in Bangkok zijn geland) om samen gezellig cocktails te gaan drinken :) Erg grappig dat we tegelijkertijd in Bangkok zijn. Kunnen we direct onze eerste ervaringen uitwisselen.

Hierbij wil ik iedereen nog even bedanken voor alle lieve berichtjes die ik rond mijn reis en diploma-uitreiking heb gehad! Erg leuk! Ik houd jullie op de hoogte van mijn belevenissen!

Veel liefs Elisa

1. Marleen:
    Heey lieve Lies!

Het was inderdaad een hele gezellig dag gister! En de koffie en taart was ook erg lekker (ook niet onbelangrijk ;))!
    Beginnen de kriebels voor de grote reis al te komen? Echt geweldig dat jullie dit gaan doen! Geniet er vooral erg veel van! Pas goed op elkaar en ik zie uit naar jullie berichten! Oh ja en succes met de vliegreis :)!

Veel liefs Mar
  2. carla:
    Haai Elisa,

Cool hoor, nu zal het echt beginnen, helemaal klaar voor de start?! Alles laatste check, grappig hé!!
    Nou heel veel plezier, lekker genieten en voorzichtig aan daar. En ik zal je berichtjes gaan lezen hoor, vind ik erg leuk.

Liefs Carla
  3. Waling, Reinie en kids:
    11 december 2008
    Gefeliciteerd nog jullie beide met de bul. Mooi dat het zo persoonlijk was. En nu genieten, want de tijd vliegt om. We lezen wel hoe het allemaal gaat en neem geregeld maar een cocktail; doen wij hier toch ook!

Waling
  4. Paulien Vogelzang:
    Hi Elisa!
    Wat heerlijk dat je je bul nu op zak hebt en vandaag lekker naar Azië vertrekt! Ik wil je heel erg veel succes wensen. Het kleine stukje Azië wat ik heb gezien was fantastisch en onvergetelijk dus dat moet ook bij jullie zeker goedkomen :)
    Goede vlucht!
    xoxo Paulien
  5. Eveline:
    Hey meis,

Dit wordt een reis om nooit te vergeten! Geniet ervan!

Liefs Eveline
  6. Thea van den Berg:
    Hey lieve kinderen!!!
    Een hele goede reis toegewenst en geniet van alles wat je tegen komt. Gisteren was een hele gezellige afsluiting van jullie tijd in Grun. En nu maar backpacken!!!!!!!!!!!
    Pas op elkaar en we houden contact.
    Dikke knuffel en xxx
    Mama en papa
  7. Annemieke N:
    11 december 2008
    Heel veel plezier en geniet ervan!!

Liefs, Am
  8. Carola en Gerrit:
    Hoi Elisa en Emiel,

Mooi om te lezen dat jullie beide een geslaagde uitreiking hadden!

Een hele goede tijd samen tijdens het backpacken!
    Pas goed op elkaar en we lezen hopelijk gauw wat van jullie avonturen!

Groetjes Carola en Gerrit
  9. Hester & Rudolf:
    13 december 2008
    Hoi Elisa en Emiel,

Gefeliciteerd met jullie bul!

We wensen jullie een fantastische reis toe en we hebben er zin in om via jullie website over jullie geweldige reis te lezen.

Wil je de groetjes doen aan Marja als je haar ziet in Bangkok?

Geniet van jullie reis!!!

Rudolf & Hester xx
  10. nynke:
    15 december 2008
    He lieve elies,

Wegens gebrek aan internet een beetje een late reactie. Leuk om te lezen dat de bul-uitreiking geslaagd was,....nog van harte gefeliciteerd natuurlijk. Ook voor Emiel!

Nu heel erg gaan genieten! Ik wens je een onvergetelijke ervaring toe....en ik hou je website in de gaten!

Liefs Nynke